Thema avonden

Thema avonden

Pure & sfeervolle avonden om de winter samen te beleven met live muziek!*

Vrijdag 27 dec - Winter BBQ*
Opwarmen bij een sfeervolle Winter BBQ, de geur van heerlijke gerechten die van de grill komen met live muziek, een avond om niet te missen. Een amuse en het driegangen keuzemenu wordt geserveerd aan tafel. 
€ 45,- per persoon

Keuzemenu:
  • Amuse
  • Voorgerecht: Saté, Buikspek, Scampi spies, Gamba's of de vegavariant groenten met geitenkaas en honing
  • Hoofdgerecht: Short rib, Entrecote, Tonijnsteak, Tarbot op de graat of Vegetarische satéspies
  • Dessert: Gegrilde ananas met ijs of Crème brulee

------------------------------------------------------------
Vrijdag 24 januari -​ Kreeftenavond*
Geniet van verse kreeft en live muziek voor een ultieme culinaire avond.

Menu:
  • Diverse amuses: Oesters met schuim, aperitief van kreeft, rivierkreeft met kerriemayonaise, cappuccino met rivierkreeft
  • Voorgerecht: Salade met kreeft
  • Hoofdgerecht: Kreeft geserveerd met mouseline van aardappel, baby wortel en saus van knoflook en boter
  • Dessert: verrassing van de chef
​€ 65,- per persoon

------------------------------------------------------------
Vrijdag 14 februari - Valentijnsdiner*
Vier de liefde met een romantisch diner en live muziek speciaal voor Valentijnsdag.
  • Verassings amuse van de chef
  • Voorgerecht keuze uit: Carpaccio van verse tonijn, Veganistische Caesar salade, Steak Tartaar
  • Hoofgerecht keuze uit: Vegetarische Poke bowl, Zeebaars met courgette en champagneschuim, - Lamsfilet met groene asperges en vandouvan jus
  • Dessert: Tiramisu met frambozen
€ 45,- per persoon

Live muziek: Piano en zang door Michiel Meijers 
------------------------------------------------------------
Vrijdag 14 maart - Zeeuwse avond* 
Proef de smaak van Zeeland met lokale gerechten en live muziek aan zee!
  • Amuse: Zeeuwse oesters met schuim van kakejiru en daikon
  • Voorgerecht: Bisque van garnalen of buikspek met Zeeuwse lak van chefkok Mo
  • Tussengerecht: Kokkels met witte wijn, verse gember en zeekraal of Kip op Zeeuwse wijze met aardappelpuree en crème saus
  • Hoofdgerecht: Zeeuwse mosselen met groente en zwarte peper met frietjes of Stoofvlees van Zeeuws rund, groenten en frietjes
  • Dessert: Claoutis met blauwe bessen en vanille ijs 
Gelieve bij de bediening aan te geven of er sprake is van allergieën of een vegetarische menu gewenst is.

€ 45,- per persoon voor een 5-gangendiner

Live muziek met de Zeeuwse band: Van Talud
Luister mee >

------------------------------------------------------------
*Let op, graag twee dagen vooraf reserveren. Prijzen zijn exclusief drank